Lainaa 400 - 10 000 € vain 15 min.

Tarvitsetko lainaa? Saat sen helposti ja nopeasti Ostosraha.fi:stä

Ostosraha tarjoaa sinulle lainaa 400 eurosta jopa 10000 euroon asti. Kyseessä on kulutusluotto. Olipa rahantarpeesi sitten yllättävä meno tai suunniteltu hankinta tai vaikkapa luksusluokan elämysmatka perheen kanssa, Ostosraha on nopea ja luotettava ratkaisu. Lainapäätöksen saat aina alle 15 minuutissa - samoin rahat tilillesi. Emme kysele vakuuksia, takauksia tai sitä, mihin rahat aiot käyttää. Lainaa saat siis paljon nopeammin ja helpommin kuin perinteisesti pankissa asioimalla.

 

Ostosraha on luotettava kotimainen toimija, joka tarjoa 20-75-vuotiaille Suomen kansalaisille vaivattomasti rahoitusta arjen rahoitusongelmien ratkaisuksi. Suurin mahdollinen lainasumma riippuu hakijan iästä: 20-vuotiaille maksimisumma on 400 euroa, 21-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat saada peräti 10000 euroa lainaa.

Mihin tarkoitukseen lainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea mihin tarkoitukseen ikinä haluatkin. Emme siis missään nimessä kysele sinulta käyttötarkoitusta. Se, mihin lainaa tarvitset, ei siis vaikuta millään tavalla siihen, myönnetäänkö sinulle lainaa eikä myöskään myönnettävän lainasumman suuruuteen. Usein lainaa haetaan yllättäviin menoihin, jotka sotkevat normaalin taloudenpidon; esimerkiksi lemmikin vakava sairastuminen, veromätkyt, auton tai kodinkoneen hajoaminen voivat olla tällaisia. Mutta lainaa voi hakea myös positiivisemmissa merkeissä, esimerkiksi lomamatkaa varten tai kodin huonekalujen uudistamiseen.

Kuinka Ostosraha-lainaa voi hakea?

Lainan hakeminen tapahtuu kätevästi ja nopeasti netissä Ostosrahan sivuilla minä viikonpäivänä ja mihin kellonaikaan tahansa. Jos olet uusi asiakas, kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi sisälle palveluun ja vastaa lyhyisiin kysymyksiimme - aikaa lomakkeen täyttöön kuluu vain parisen minuuttia. Jos olet aiemmin hakenut lainaa Ostosrahalta, pääset kirjautumaan sisään gsm-numerollasi ja aiemmin luomallasi pin-tunnuksella.

Kuinka pitkä on lainan haun käsittelyprosessi?

Todella ripeä. Hakemuksesi käsitellään noin viidessätoista minuutissa (käsittelemme hakemuksia päivittäin klo 8-22 välisenä aikana) ja päätöksen lainan myöntämisestä sekä myönnettävästä summasta saat tietoosi saman tien. Jos tilisi on Aktiassa, Danskessa, Handelsbankenissa, Nordeassa, Osuuspankissa tai Säästöpankissa, rahat ovat käytettävissäsi heti tämän hyväksymisen jälkeen, sillä teemme ajantasaisia siirtoja klo 8-22 välisenä aikana. Jos tilisi on muussa pankissa, rahat ovat tililläsi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kuinka paljon maksuaikaa lainalle voi saada?

Lainaa maksat takaisin kuukausittain tasaerinä. Takaisinmaksuaika on 12 kuukaudesta peräti 96 kuukauteen. Etenkin suuremmissa summissa kannattaa varmuuden vuoksi valita pitempi takaisinmaksuaika, jotta taloutesi ei mene missään tilanteessa liian tiukille.

Jos on jo aiemmin ottanut lainaa Ostosrahalta, mutta onko sitä mahdollista saada vielä lisää?

Lainasummaa on mahdollista korottaa aina 10000 euroon asti, jos olet hoitanut vanhan lainasi takaisinmaksun ajallaan. Hakeminen tapahtuu verkkopalvelussa samalla lailla, kun alkuperäisenkin lainan hakeminen. Uudelle summalle määräytyy uusi kuukausittain maksettava määrä sekä laina-aika. Kannattaa kuitenkin käyttää harkintaa lainojen korotusten hakemisessa, jotta et vain aiheuta itsellesi tilannetta, jossa takaisinmaksu käykin liian raskaaksi.

Eikö kulutusluottoihin tule todella paljon lisäkuluja, joiden määrää ei etukäteen voi arvioida?

Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko Ostosraha-kulutusluotolle on 39,49% (lainakorko on laskettu lainamäärälle 5000 € ja laina-aika 54 kuukautta). Jo hakiessasi lainaa näet koko takaisinmaksettavan rahasumman, joka sisältää kaikki mahdolliset korot ja kulut. Mitään ylimääräisiä yllätyskuluja ja -lisiä lainalle ei tule, vaan tuo kokonaissumma on tiedossasi hakiessasi lainaa.

Mitä kannattaa tehdä, jos tietää, että tietyssä kuussa ei millään pysty lyhentämään lainaan suunnitelman mukaan?

Jos laskua ei ole vielä ehditty laskuttaa, voit käyttää oikeuttasi maksuvapaaseen kuukauteen. Maksuvapaan kuukauden aikana laina ei lyhene, mutta lainan koron joudut kuitenkin maksamaan. Maksuvapaa kuukausi on hyvä ratkaisu esimerkiksi kesällä lomakuukautena tai ennen joulua - siis aikoina, jolloin menoja on muutenkin enemmän kuin normaalisti. Maksuvapaat kuukaudet voit merkitä itse takaisinmaksusuunnitelmaasi netissä OPR-online-palvelussa. Maksuvapaita kuukausia voit pitää 1-3 kappaletta.

Lyhennysvapaan kuun lisäksi muita mahdollisuuksiakin on olemassa, jos tuntuu siltä, että lainan lyhentäminen tiettynä aikana ei vain onnistu. On ensiarvoisen tärkeää olla heti yhteydessä Ostosrahan asiakaspalveluun, jos näyttää siltä, että takaisinmaksukyky on heikoilla. Voimme sopia kanssasi esimerkiksi laskun eräpäivän siirrosta tai jakaa jo erääntyneen laskun kahteen tai kolmeen maksuerään. Erääntyneitä laskuja ei missään nimessä kannata vain jättää huomiotta, koska asioista voidaan aina sopia ja näin vältytään rahallisilta sanktioilta.

Miksi 20-vuotias ei voi saada 5000 euron lainaa?

Lainan myöntäjä ottaa aina taloudellisen riskin lainan myöntäessään. Lainan myöntäjä haluaa tietenkin varmistua siitä, että lainaaja todennäköisesti kykenee maksamaan lainansa takaisin. Juuri tästä syystä lainaajille asetetaan tiettyjä kriteereitä, esimerkiksi vaatimus säännöllisistä tuloista, pysyvästä asuinpaikasta Suomessa jne. Hakijan ikä on yksi tällaisista kriteereistä.

Kuinka haet Ostosraha.fi-lainaa

Tutustu lainaehtoihin

Hae oma Ostosrahasi tästä!

Hae oma Ostosrahasi tästä!

1000,00 €

24 kk

  • Kuukausierä:
  • Yhteensä*:

* Takaisinmaksettava kokonaissumma (sis. lainapääoman sekä kaikki korot ja kulut)

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 39,49%, kun lainan määrä on 5 000€ ja laina-aika 54kk.

Asiakaspalvelu

Avoinna joka päivä 8-22
Puhelin
020 741 2030
Avoinna arkisin klo 9-18
Sähköposti
asiakaspalvelu@ostosraha.fi
   

Ostosraha.fi perustiedot

  • Lainojen todellinen maksimi vuosikorko on 49,92%
  • Minimi ja maksimi laina-aika 12-96 kk
  • Esimerkki: 5 000 € lainassa, 54 kk laina-ajalla, lainan takaisinmaksettava kokonaissumma 9 781,06 €. Todellinen vuosikorko 39,49 % huomioiden lainakustannukset
27.02.2019
Ostosraha.fi:n Facebookissa käydyn leffalippuarvonnan voittajat ovat nyt valittu. Finnkinon premium... Lue lisää...
21.02.2019
Hyvä asiakkaamme, Olemme uudistamassa verkkopalveluamme ja uusi palvelu lanseerataan maaliskuun... Lue lisää...
17.12.2018
Lainapalvelumme on avoinna joulun pyhinä ja uutena vuotena seuraavasti:   Jouluaattona ma 24.12.... Lue lisää...
15.11.2018
Asiakastyytyväisyys lainapalveluumme on säilynyt korkeana!    Kiitos kaikille... Lue lisää...