Ostosrahan laskutus

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa tasamaksuerissä. Ostosrahan lasku lähetetään sinulle kerran kuukaudessa, noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää.  Jos olet ottanut lainan 1.9.2019, tai sen jälkeen, laskun eräpäivä on  aina kuukauden 28. päivä. Huomioithan, että saat ensimmäisen laskun luoton myöntämisestä seuraavana kuukautena, jolloin maksuerä sisältää myös laskutusta edeltävän kuukauden kulut ja korot laskun ollessa näin kertaluonteisesti tulevia maksueriä suurempi. Katso esimerkki laskun muodostumisesta tästä. Jos olet ottanut lainan 31.8.2019, tai tätä ennen,  laskun  eräpäivä on muodostunut sen mukaan, minä päivänä laina on sinulle myönnetty. Jos laina on myönnetty sinulle esimerkiksi kuukauden 15. päivä, myös laskujen eräpäivä on aina kuukauden 15. päivä.

Tarjoamamme laskutustavat ovat:

  1. Lasku kirjepostina
  2. E-lasku
  3. Sähköpostilasku
  4. Lasku OmaPosti-palveluun
Laskutuskulu on aina 0 € laskutustavasta riippumatta. Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 € jokaiselta laskulta. Luoton takaisinmaksettavan loppusumman voit käydä laskemassa OPR-Online -palvelussa tai olemalla yhteydessä Ostosrahan laskutusasiakaspalveluun. HUOM. lainan 1.9.2019, tai sen jälkeen, ottaneilla ei ole toistaiseksi mahdollisuutta käyttää OPR-Online -palvelua. Ostosraha kulutusluoton korko veloitetaan ajalta, jonka laina on ollut käytössäsi. Mikäli maksat lainan takaisin kokonaisuudessaan alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin, tulee koron osuus olemaan alkuperäistä maksusuunnitelmaa pienempi.

Laskun lähettämistavat

Ostosraha kulutusluoton lasku lähetetään ensisijaisesti kirjepostina asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen, ellei asiakas ole erikseen tilannut laskua sähköisessä muodossa. Sähköisen laskutustavan valitsemisen jälkeen perinteistä paperilaskua ei lähetetä kotiin, vaan lasku toimitetaan ainoastaan sähköisessä muodossa. Laskut on mahdollista tilata sähköisenä e-laskuna, sähköpostitse tai OmaPostiin.

E-lasku

Voit maksaa luottolaskusi helposti ja vaivattomasti e-laskulla. Saat laskun suoraan verkkopankkiisi, jolloin sinun tulee ainoastaan tarkistaa ja vahvistaa laskun maksutiedot. E-lasku on pankkien kehittämä kuluttajille suunniteltu lasku, jonka laskuttaja toimittaa sähköisesti paperisen laskun sijasta suoraan vastaanottajan verkkopankkiin. E-laskun käyttöönotto on helppoa ja hoituu vaivattomasti verkkopankissasi. Voit aktivoida e-laskun käyttöösi pankkisi verkkopalvelussa.

Toimi näin:

  • Valitse laskuttajaluettelosta "OPR-Finance Oy" ja laskutusaiheeksi ”Ostosraha/Luottolasku” tai ”Ostosraha-Svea/Luottolasku” (kuten laskussa mainitaan)
  • Syötä tunnistetietona asiakasnumerosi, jonka löydät laskustasi.
  • Saat jatkossa e-laskut hyväksyttäväksi suoraan verkkopankkiisi. Halutessasi voit asettaa e-laskun maksettavaksi automaattisesti. Tällöin pankki veloittaa laskun summan tililtäsi automaattisesti e-laskun eräpäivänä.

Huomioitavaa e-laskussa

Mikäli sinulla on valittuna sekä sähköposti- että e-lasku, saat laskusi ainoastaan e-laskuna. Halutessasi sähköpostilaskun sinun tulee ottaa e-laskutilaus pois käytöstä oman verkkopankkisi e-laskutuksen asetuksista.
E-laskun kytkennän jälkeen saat aina seuraavan laskun e-laskuna, mikäli kytkentä on ehtinyt yrityksemme tietoon ennen laskutusajoa. Mikäli kytkentä ei ole ehtinyt ennen seuraavaa laskutusajoa, saat kyseisen laskun vielä entisellä laskutustavalla (paperilasku tai sähköpostilasku).

Ota käyttöön kätevä e-lasku verkkopankissasi!ota-käyttöön-kätevä-elasku

Lasku sähköpostiin

Sähköpostilaskutuksen voit ottaa käyttöön sähköisessä OPR-Online -palvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli sinulla on valittuna sekä sähköposti- että e-lasku, saat laskun ainoastaan e-laskuna. Halutessasi sähköpostilaskun e-laskun sijaan, sinun tulee ottaa e-laskutilaus pois käytöstä oman verkkopankkisi e-laskutuksen asetuksista.

Lasku OmaPosti –palveluun

Voit myös tilata laskusi sähköisessä muodossa OmaPosti -palveluun. OmaPostin saa käyttöön helposti tunnistautumalla palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla ja viimeistelemällä omat tiedot. Valitsemalla OmaPostin lähettäjien listasta OPR-Finance Oy:n, saat laskut aina kätevästi sähköisesti.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

asiakaspalvelu-auttaa-tarvittaessa

Ostosrahan takaisinmaksuun joustavuutta

Ostosraha kulutusluoton asiakkaana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa lainasi takaisinmaksuun.

Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopiva maksujärjestely:

  • voit siirtää laskusi eräpäivää
  • käytettävissäsi on yksi maksuvapaa kuukausi laskuttamattomiin laskuihin

Eräpäivänsiirto ja maksusopimus

Eräpäivän siirtoon ja maksujärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluume.

Puhelinpalvelu

ma-pe klo 9–15
020 741 2030

Maksuvapaa kuukausi

Käytettävissäsi on yksi maksuvapaa kuukausi. Maksuvapaa kuukausi on mahdollista ottaa käyttöön laskuttamattomiin laskuihin alkaen seuraavasta vielä laskuttamattomasta kuukaudesta. Lainakorko ja tilinhoitopalkkio peritään normaalisti koko maksuvapaan ajalta ja se laskutetaan maksuvapaata seuraavan laskun yhteydessä. Erääntyneeseen, tai jo laskutettuun, laskuun et voi enää saada maksuvapaata kuukautta. Aseta maksuvapaa kuukausi Ostosraha-Online -palvelussa. Jos  olet ottanut lainan ennen 1.9.2019, saat maksuvapaan käyttöösi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.