Ostosrahan laskutus

Ostosrahan lasku lähetetään sinulle kerran kuukaudessa, noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Laskun laskutuspäivä ja eräpäivä muodostuvat sen mukaan, milloin laina on sinulle myönnetty.

Tarjoamamme laskutustavat ovat:

  1. Lasku kirjepostina
  2. E-lasku
  3. Sähköpostilasku
  4. Lasku Netpost-palveluun

Laskutuskulu on aina 0 € laskutustavasta riippumatta. Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 € jokaiselta laskulta.

Luoton takaisinmaksettavan loppusumman voit käydä laskemassa OPR-Online -palvelussa tai olemalla yhteydessä Ostosrahan laskutusasiakaspalveluun.

Ostosraha kulutusluoton korko veloitetaan ajalta, jonka laina on ollut käytössäsi. Mikäli maksat lainan takaisin kokonaisuudessaan alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin, tulee koron osuus olemaan alkuperäistä maksusuunnitelmaa pienempi.

Laskun lähettämistavat

Ostosraha kulutusluoton lasku lähetetään ensisijaisesti kirjepostina asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen, ellei asiakas ole erikseen tilannut laskua sähköisessä muodossa.

Sähköisen laskutustavan valitsemisen jälkeen perinteistä paperilaskua ei lähetetä kotiin, vaan lasku toimitetaan ainoastaan sähköisessä muodossa. Laskut on mahdollista tilata sähköisenä e-laskuna, sähköpostitse tai NetPostiin.

E-lasku

Voit maksaa luottolaskusi helposti ja vaivattomasti e-laskulla. Saat laskun suoraan verkkopankkiisi, jolloin sinun tulee ainoastaan tarkistaa ja vahvistaa laskun maksutiedot.

E-lasku on pankkien kehittämä kuluttajille suunniteltu lasku, jonka laskuttaja toimittaa sähköisesti paperisen laskun sijasta suoraan vastaanottajan verkkopankkiin. E-laskun käyttöönotto on helppoa ja hoituu vaivattomasti verkkopankissasi.

Voit aktivoida e-laskun käyttöösi pankkisi verkkopalvelussa.

Toimi näin:

  • Valitse laskuttajaluettelosta "OPR-Finance Oy" ja laskutusaiheeksi ”Ostosraha/Luottolasku” tai ”Ostosraha-Svea/Luottolasku” (kuten laskussa mainitaan)
  • Syötä tunnistetietona asiakasnumerosi, jonka löydät laskustasi.
  • Saat jatkossa e-laskut hyväksyttäväksi suoraan verkkopankkiisi. Halutessasi voit asettaa e-laskun maksettavaksi automaattisesti. Tällöin pankki veloittaa laskun summan tililtäsi automaattisesti e-laskun eräpäivänä.

Huomioitavaa e-laskussa

Mikäli sinulla on valittuna sekä sähköposti- että e-lasku, saat laskusi ainoastaan e-laskuna. Halutessasi sähköpostilaskun sinun tulee ottaa e-laskutilaus pois käytöstä oman verkkopankkisi e-laskutuksen asetuksista.

E-laskun kytkennän jälkeen saat aina seuraavan laskun e-laskuna, mikäli kytkentä on ehtinyt yrityksemme tietoon ennen laskutusajoa. Mikäli kytkentä ei ole ehtinyt ennen seuraavaa laskutusajoa, saat kyseisen laskun vielä entisellä laskutustavalla (paperilasku tai sähköpostilasku).

Lasku sähköpostiin

Sähköpostilaskutuksen voit ottaa käyttöön sähköisessä OPR-Online -palvelussa. Mikäli sinulla on valittuna sekä sähköposti- että e-lasku, saat laskun ainoastaan e-laskuna.

Halutessasi sähköpostilaskun e-laskun sijaan, sinun tulee ottaa e-laskutilaus pois käytöstä oman verkkopankkisi e-laskutuksen asetuksista. 

Lasku NetPosti –palveluun

Voit myös tilata laskusi sähköisessä muodossa NetPosti -palveluun. Netpostin saa käyttöön helposti tunnistautumalla palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla ja viimeistelemällä omat tiedot. 

Valitsemalla NetPostin lähettäjien listasta OPR-Finance Oy:n, saat laskut aina kätevästi sähköisesti.

Ostosrahan takaisinmaksuun joustavuutta

Ostosraha kulutusluoton asiakkaana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa lainasi takaisinmaksuun.

Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopiva maksujärjestely:

  • voit siirtää laskusi eräpäivää
  • käytettävissäsi on yksi maksuvapaa kuukausi laskuttamattomiin laskuihin 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Asiakaspalvelijamme auttavat kysymyksissäsi

Eräpäivänsiirto ja maksusopimus

Erääntyneeseen laskuun voi olla mahdollista tehdä maksusopimus, jolla eräpäivää voidaan siirtää ja/tai jakaa laskun loppusumma useampaan osaan. Maksusopimuksia voi olla voimassa yksi kerrallaan.

Maksusopimuksen voit tehdä OPR-Online -palvelussa tai ottamalla yhteyttä laskutusasiakaspalveluun, puh: 020 741 2040. Maksujärjestelykulu on 10–20 euroa, sopimuksesta riippuen.

 

Maksuvapaa kuukausi

Käytettävissäsi on yksi maksuvapaa kuukausi. Maksuvapaa kuukausi on mahdollista ottaa käyttöön laskuttamattomiin laskuihin alkaen seuraavasta vielä laskuttamattomasta kuukaudesta.

Lainakorko peritään normaalisti koko maksuvapaan ajalta ja se laskutetaan maksuvapaata seuraavan laskun yhteydessä. Erääntyneeseen, tai jo laskutettuun, laskuun et voi enää saada maksuvapaata kuukautta.

Aseta maksuvapaa kuukausi OPR-Online -palvelussa.