Maksuvapaalla joustoa kun sitä tarvitset!

Tarvitsetko joustoa talouteesi? Ostosraha kulutusluoton asiakkaana sinulla onkäytössäsi 1–3 maksuvapaata kuukautta, jotka on mahdollista ottaa käyttöön helposti Ostosraha-Online -palvelussa.

Maksuvapaat kuukaudet on mahdollista ottaa käyttöön laskuttamattomiin laskuihin alkaen seuraavasta vielä laskuttamattomasta kuukaudesta. Maksuvapaita kuukausia voi olla enintään 3 kuukautta vuodessa, mutta ne eivät saa olla peräkkäisiä kalenterikuukausia. Erääntyneeseen tai laskutettuun laskuun ei voi enää saada maksuvapaata. 

Lainakorko ja tilinhoitopalkkio peritään normaalisti koko maksuvapaan ajalta ja ne laskutetaan seuraavan laskun yhteydessä. Emme peri muita kuluja maksuvapaiden kuukausien käytöstä.

Maksuvapaan myöntäminen tehdään aina asiakas- ja tapauskohtaisesti. Jotta voit saada maksuvapaata, sinun tulee olla hoitanut lainalyhennyksesi moitteettomasti ja ajallaan.

Huomioithan, että jos olet ottanut lainan ennen 1.9.2019,  voit asettaa maksuvapaat kuukaudet ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.