OPR-Finance Oy - vastuullinen toimija

Vastuullisuus, luotettavuus ja tyytyväinen asiakas ovat perusedellytyksiä toiminnassamme.

Haluamme kantaa vastuuta kaikesta toiminnastamme sekä toimia ja markkinoida tuotteitamme hyvän tavan mukaisesti.

Asiakkaat ja henkilökunta ovat menestyksemme tärkein lenkki, minkä johdosta on ensisijaisen tärkeää, että vastuullisen toimintamme keskeisiä periaatteita ovat avoimuus, läpinäkyvyys sekä asiakaslähtöisyys.

Luotettava ja osaava henkilökunta

Panostamme tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen kouluttamalla jatkuvasti henkilökuntaamme sekä kehittämällä jatkuvasti toimintatapojamme, -prosessejamme ja järjestelmiämme.

Henkilökuntamme toimivat lakien ja säädösten mukaisesti sekä noudattavat reilun toiminnan periaatteita kaikissa työtehtävissään.

Vastaamme vahvalla ammattitaidolla työskentelymme laadusta, asiantuntemuksesta, luotettavuudesta sekä palveluiden ja tuotteiden turvallisuudesta.

Selkeää liiketoimintaa

Toimintamme on luotettavaa ja läpinäkyvää. Haluamme edesauttaa asiakkaidemme taloudenhallintaa ja tarjoamme kattavat tiedot tuotteistamme ja toiminnastamme, jotta asiakkaat voivat tehdä järkeviä päätöksiä omista rahoitustarpeistaan.

Lainaa hakiessa kerromme palvelun kustannukset yksiselitteisesti aina ennen palvelusopimuksen tekemistä. Näin asiakas voi ottaa huomioon lainoihin liittyvät kulut suhteutettuna oman taloutensa menoihin ja todellisiin tuloihin.

Suojaamme asiakkaidemme oikeusturvaa tarkistamalla lainanhakuprosessissa aina asiakkaan henkilö- ja luottotiedot jo käsittelyvaiheessa, kunkin palvelun vaatimalla tarkkuudella. Estämme väärinkäytöksiä informoimalla palveluidemme ehdoista ja seuraamuksista etukäteen.

Pienlainat, kulutus- ja joustoluotot ovat tarkoitettu tilapäisiin tai yllättäviin elämäntilanteen vaihteluihin, ei jatkuvaan kuluttamiseen.

Henkilökohtainen palvelu

Ymmärrämme erilaiset asiakkaiden tarpeet ja tilanteet, ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme kunnioittavasti ja laadukkaasti, tarvittaessa myös suoraan henkilökohtaisella palvelulla. Asiakaspalvelulupauksemme on,  että toimimme viipymättä ja joustavalla tavalla.