OPR-Vakuus Oy (nykyisin OPR-Finance Oy) on vuonna 2005 perustettu, segmentissään johtava suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa luottoja kuluttajan muuttuviin elämäntilanteisiin sekä käyttöpääomarahoitusta pk-yrityksille.

Suomessa OPR-Vakuuden tuotteita ovat suurimman Ostosraha-tuotteemme lisäksi kuluttajille suunnattu Everyday joustoluotto sekä pk-yrityksille suunnattu Yritysluotto.fi lainapalvelu.

Me OPR-Vakuudella tarjoamme asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua ja autamme asiakkaitamme löytämään juuri heille parhaiten sopivan lainaratkaisun. Olemme vastuullinen toimija ja pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla olemme toteuttaneet vuodesta 2005 lähtien yli miljoona erilaista lainaratkaisua yli 500 000 asiakkaallemme viidessä eri maassa. Toimimme Suomen lisäksi neljässä EU-maassa: Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa ja Tsekissä.

 

 

VASTUULLINEN, ASIAKASLÄHTÖINEN JA KEHITTYVÄ

Nämä arvot ohjaavat päivittäistä toimintaamme OPR-Vakuudella (nykyisin OPR-Finance Oy). Pidämme huolta asiakkaistamme, sijoittajistamme ja henkilökunnastamme, koska he ovat menestyksemme tärkein lenkki. OPR-Vakuus työllistää jo 90 työntekijää.

Kansainvälisessä organisaatiossamme työskentelee oman alansa ammattilaisia monipuolisissa työtehtävissä muun muassa asiakaspalvelun, IT:n, talouden, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Yrityksemme kannattavan kasvun ja menestyksen johdosta organisaatiossamme on hyvät mahdollisuudet kehittyä omassa työtehtävässä tai kasvaa yrityksen mukana uusiin työtehtäviin.