Lainaa 3000 € keskisuuriin menoihin

Tarjoamme lainaa 3000 € ilman vakuuksia 1-3 vuoden takaisinmaksuajalla. Tee lainahakemus helposti verkossa ja lähetä se meille. Lainahakemus käsitellään palvelussamme välittömästi ja laina maksetaan tilillesi pian hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Milloin 3000 € laina voi olla tarpeen?

Joskus tonni tai kaksi ei riitä kattamaan vaikkapa koko perheen lomamatkan kuluja tai auton huoltoa. Jos oma puskurirahasto tai säästöt puuttuvat, saattaa olla tarve hakea lisärahoitusta.

3000 € lainakin on vielä hallittavissa, kunhan huomioi, ettei lainan kuukausierä nouse liian suureksi.

Kuukausierää voi säätää pienemmäksi valitsemalla pidemmän takaisinmaksuajan.  Tällöin toki korkojen osuus nousee suuremmaksi, joten on hyvä pohtia, haluaako lainan maksaa takaisin nopeammin, vai onko pienempi kuukausierä itselle sopivampi ratkaisu. Voit kokeilla erilaisia lainasummia ja takaisinmaksuaikoja ja niiden kuluja viereisellä lainalaskurillamme.

3000 € laina voi tuntua suurelta, ja toki kannustamme aina huolellisesti miettimään lainan tarpeellisuutta sekä puntaroimaan riittävätkö omat tulot sen takaisinmaksamiseen. Lainasta voi kuitenkin olla myös iso apu arkeen esimerkiksi auton vaatiessa yllättävää korjausta tai kodinkoneen hajotessa.

 

Mitä maksaa 3000 € lainaa?

Ottaessasi 3000 € lainan ja valitessasi takaisinmaksuajaksi 3 vuotta, on kuukausieräsi 120,34 €. Lainan kokonaiskuluksi tulee tällöin 4332,17 € ja se sisältää kaikki lainan kulut eli pääoman, koron sekä lainanhoitopalkkion.

Miten haet lainaa 3000 € ?

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu verkossa muutamassa minuutissa, ja lainapäätöksen saa noin 15 minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi, saat rahat tilillesi heti lainapalvelumme (joka päivä klo 8–22) aukioloaikojen puitteissa.

Ostosraha kulutusluoton perustiedot:

  • Lainasumma 400–3000 €
  • Laina-aika 1–3 vuotta
  • Kuukausierä 16,05–286,76 €
  • Nimelliskorko 19,9 %
  • Lainanhoitopalkkio 1,2–9 €/kk

Tutustu lainaehtoihin täällä

Ostosraha kulutusluotto on helppo, nopea ja joustava tapa rahoittaa erilaisia hankintoja. Lainasumma ja takaisinmaksuaika kannattaa kuitenkin mitoittaa tarkasti oman tarpeen ja maksukyvyn mukaiseksi.

Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa pienempää kuukausierää, mutta samalla koron osuus muodostuu suuremmaksi.  Liian lyhyt takaisinmaksuaika taas saattaa puolestaan liian ison lisän kuukausittaisiin menoihin. Näitä asioita on hyvä pohtia ennen lainahakemuksen lähettämistä ja valita juuri itselle sopivin vaihtoehto.

asiakas-hakee-lainaa-3000e

Ostosraha kulutusluotto tarjoaa lainaa 3000 € asti!