Lainaa 1000 € sinulle sopivalla kuukausierällä

Tarjoamme lainaa 1000 €  ilman vakuuksia juuri sinulle sopivalla kuukausierällä. Lainojemme takaisinmaksuaika on 12–96 kuukautta – näin jokaiselle löytyy omaan kukkaroon sopiva maksuaikataulu. Lainahakemus käsitellään palvelussamme välittömästi ja maksetaan tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Lainahakemuksia käsitellään joka päivä klo 8–22.

Milloin kannattaa hakea 1000 € lainaa?

Joskus tulee vastaan tilanteita, jolloin rahaa on löydyttävä nopeasti yllättäviin, akuutteihin menoihin. Vaikka oma arki olisi budjetoitu tarkkaan ja järkevästi, voi elämä toisinaan yllättää. Tarve esimerkiksi 1000 € lainaan voi syntyä käden käänteessä. Silloin oikein mitoitettu kulutusluotto voi olla tarpeen.

 

 

1000 € laina voi auttaa monenlaisissa tilanteissa. Budjettivajeen pikainen paikkaus kulutusluotolla voi osoittautua päteväksi peliliikkeeksi esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Auto jättää tienposkeen viimeisen kerran
  • Pesukone ja kuivausrumpu sanovat yhtä aikaa työsopimuksensa irti
  • Tietokone pimenee lopullisesti

Kulutusluoton joustavuuden ansiosta voit reagoida tällaisiin haastaviin tilanteisiin saman tien. Kun täytät lainahakemuksen, voit saada 1000 € lainan netistä jo vartin sisään.

Vaikka itse velka ei aivan ilmaista olekaan, hoitamalla asiat kerralla kuntoon vältyt kuitenkin kalliilta ja turhauttavilta väliaikaisratkaisuilta. Oikein käytettynä tuhannen euron kulutusluotto toimii pitkällä tähtäimellä taloutesi tai hyvinvointisi eduksi.

Järkevästi mitoitetulla kulutusluotolla voit välttää esimerkiksi seuraavat riesat:

  • Taksilla kulkeminen, kun oma auto seisoo rikkinäisenä pihassa
  • Pyykkien peseminen pesulassa
  • Tärkeiden tehtävien hoitaminen nettikahvilassa tai ystävän koneella

Lainaa 1000 € harkittuihin hankintoihin

Oikein mitoitetulla kulutusluotolla voit toteuttaa pitkään mietittyjä hankintoja joustavasti. Jos suunnitelmissa on esimerkiksi polkupyörän päivittäminen, uuden TV:n hankinta tai keittiön kaapistojen uusiminen, kulutusluotolla voit päästä nauttimaan nopeammin näistä elämänlaatua parantavista sijoituksista.

Jos tarvitset esimerkiksi uuden tietokoneen heti etkä vasta palkkapäivän jälkeen, Ostosraha auttaa. Saat 1000 € lainaa heti verkkohakemuksella.

Mikä on 1000 € kulutusluotto?

Kun yllättävä rahantarve iskee tai on oikea aika hankkia pitkään himoittu kodinkone, Ostosraha auttaa hoitamaan maksupuolen kuntoon hetkessä.

Ostosraha käsittelee lainahakemuksia joka ikinen päivä klo 8–22. Saat lainapäätöksen ja rahat tilille jopa 15 minuutissa. Lainaa on tarjolla nopeasti ilman vakuuksia ja jopa 8 vuoden maksuajalla.

Kulutusluotto täytyy luonnollisesti mitoittaa oman maksukyvyn mukaan. Silloin lainan kustannukset pysyvät kurissa eikä takaisinmaksu muodostu ongelmaksi.

Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa kolme olennaista asiaa:

  • Lainasumma
  • Kuukausierä
  • Laina-aika

Lainasumma on se raha, jonka saat tilillesi, kun lainahakemuksesi on hyväksytty.

Kuukausierä on se summa, jonka maksat kuukausittain lainan antajalle. Se muodostuu lyhennyksestä ja koroista. Ostosrahan tasaerälainoissa kuukausittain maksettava summa pysyy aina samana.

Laina tulee maksaa takaisin laina-ajan puitteissa. Mitä pidemmän laina-ajan otat, sitä pienempiä ovat myös kuukausierät. Laina-ajan pidentyessä myös kokonaiskorko kasvaa.

Mitä nopeammin maksat luottosi pois, sitä lyhyemmältä ajalta maksat korkoa. Kannattaa siis miettiä viimeistään lainanottovaiheessa, kuinka paljon voit realistisesti lyhentää velkaasi kuukausittain.

Liian tiukalle vedetty budjetti stressaa helposti, mutta vastaavasti liian löysä lyhennysaikataulu nostaa kulutusluottosi kustannuksia laina-ajan pidentyessä.

Näin saat  lainaa 1000 € heti verkosta

Tarjoamme kulutusluottoa 400–10 000 euroa 1–8 vuoden maksuajalla. Haluamme, että lainaa löytyy jokaiselle sopivalla lainasummalla ja takaisinmaksuajalla, niin pienempiin kuin suurempiinkin hankintoihin. Tarkemmat lainaehdot löydät täältä.

Hakemuksesi käsitellään noin 15 minuutin kuluessa klo 8–22 välisenä aikana, minkä jälkeen saat lainapäätöksen tekstiviestinä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina siirretään ilmoittamallesi pankkitilille heti, lainapalvelumme aukioloaikoina.

Hae lainaa tästä